Formulieren en procedure inschrijving

Route en hoe en waar aanmelden op het terrein

In bijgaand Word document vindt u precies hoe en waar u zich moet aanmelden op het terrein van Beach on Wheels. Ook staan hierin de huisregels en belangrijke afspraken. Download hem dus en lees hem aandachtig door!

Procedure aanmelden op terrein bij BoW 2015
Vrijdag: aanmelden tussen 13.00 en 15.00 uur (Kids, Jeugd, Brommer en MX 50 klassen tussen 13:00 en 14:00 uur) !!
Zaterdag: aanmelden tussen 09.30 en 12.00 uur (Kids, Jeugd, Brommer en MX 50 klassen tussen 09:30 en 11:00 uur) !!

Plattegrond Verkeersplan BOW 2015

BELANGRIJK:

Huur MON Transponders

Transponders kunnen alleen van de MON gehuurd worden wanneer het onderstaande formulier volledig is ingevuld en voorzien is van handtekening. Deze graag ingevuld meenemen naar de inschrijving. Dit bespaart zeer veel werk ter plaatse en dus ook tijd voor u/jou. Wanneer je geen formulier invult krijg je GEEN transponder. Dit betekent rijden zonder klassering, rondetijden etc.

Download hier:

Transponder machtigingsformulier voor BOW

Eigen Transponders

Wanneer je zelf een EIGEN transponder hebt, en dit transpondernummer ook CORRECT aan ons hebt doorgegeven, dan hoef je dit dus niet in te vullen. Het kan ook zijn dat je wel een transpondernummer hebt, maar deze niet hebt doorgegeven. Je kunt er misschien ook een lenen van een kennis die niet in dezelfde klasse meerijdt. Geef ons dan even het juiste transpondernummer door. Dit kan het makkelijkst door je registratie even aan te passen. We sturen je een mail hoe je dit moet doen.

MON Dagverzekeringen

De dagverzekeringen zijn alleen verplicht voor deelnemers die géén start of trainingsbewijs van MON kunnen tonen. Zonder dagverzekering mag door hen niet worden getraind of gestart.

Kosten WA dagverzekering:

Bromfietsklasse en MX 50: per voertuig € 10,= voor 1 dag, € 15,= voor 2 dagen. Dit bedrag moet je ter plaatse contant afrekenen bij de MON.

Download hier de dagverzekering bromfietsklasse voor vrijdag, zaterdag of die voor beide dagen:

Vrijdag: Dagverzekering 2015-08-28 WA bromfietsen BOW

Zaterdag: Dagverzekering 2015-08-29 WA bromfietsen BOW

Beide dagen: Dagverzekering 2015-08-28 en 29 WA bromfietsen BOW

Alle Overige klassen: per voertuig € 15,= per dag, € 20,= voor 2 dagen. Dit bedrag moet je ter plaatse contant afrekenen bij de MON.

Download hier de dagverzekering alle overige klassen (us ook open fun en kidsklasse) voor vrijdag, zaterdag of die voor beide dagen:

Vrijdag: Dagverzekering 2015-08-28 WA BOW

Zaterdag: Dagverzekering 2015-08-29 WA BOW

Beide dagen: Dagverzekering 2015-08-28 en 29 WA BOW

 

 Inschrijfformulier deelnemers

Alleen voor diegenen die niet tijdig hebben ingeschreven bestaat de mogelijkheid om ter plaatse in te schrijven. U dient dan ook direct contant gepast te betalen. Het inschrijfformulier kunt u hier ook alvast downloaden en thuis invullen.

INSCHRIJFFORMULIER BOW2015

Share This