MX1 en MX2 Solo’s klasse

Informatie voor het publiek:

Bij de MX1 en MX2 Solo’s klasse komen vooral de plaatselijk bekende rijders aan de start. Hier kunt u uw plaatselijke favoriet aanmoedigen. Uiteraard kunnen ook rijders meedoen die aangesloten zijn bij een motorbond of crossclub. Maar liefst viermaal hebben deze rijders de kans om hun kunsten te vertonen, zowel op vrijdagmiddag als zaterdagmiddag is deze klasse te bewonderen.

Meer informatie over de deelnemers volgt in de loop van augustus.

Nulde: Arjan Brouwer organiseert Beach on Wheels op strand Nulde-- Nulde: Arjan Brouwer organiseert Beach on Wheels op strand Nulde-- Nulde: Arjan Brouwer organiseert Beach on Wheels op strand Nulde--

Informatie voor de deelnemers:

De Motorsport Organisatie Nederland (MON) verleent tijdens de Beach on Wheels 2015 opnieuw haar medewerking. “KNMV-startbewijshouders zijn ook van harte welkom” Deelnemers zonder startbewijs kunnen alleen in deze klasse meedoen.

Om aan één van de wedstrijden deel te nemen moet vooraf worden ingeschreven via het formulier onder de button ‘Inschrijving’.

logo_MON_NW_200De wedstrijden kennen een open karakter. Dat wil zeggen, dat iedereen zich kan inschrijven met een KNMV of MON startbewijsnummer.
Het inschrijfgeld dient direct bij inschrijving te worden voldaan op de rekening van Stichting Motorsport Promotion. Verder moeten niet-MON-startbewijshouders een zgn daglicentie à € 15,00 ter plekke kopen en moet een zgn transponder (elektronische rondenteller) worden gehuurd als men daarvan niet in het bezit is. Wacht daarmee niet te lang, want de klassen zijn aan maxima gebonden.

 

Share This