Quads klasse “De Veluwse Zandhappers”

Informatie voor het publiek:

Bij de Quads klasse “De Veluwse Zandhappers” klasse komen vooral de plaatselijk bekende quadrijders aan de start. Veel deelnemers in deze klasse zijn lid van Quadclub “De Veluwse Zandhappers”. In deze klasse draait het, net als bij “De Veluwse Zandhappers”, vooral om sportiviteit en gezelligheid, daarom is deze klasse naar hen vernoemd. Hier kunt u uw plaatselijke favoriet aanmoedigen. Uiteraard kunnen ook rijders meedoen die aangesloten zijn bij een motorbond of crossclub. Maar liefst viermaal hebben deze rijders de kans om hun kunsten te vertonen, zowel op vrijdagmiddag als zaterdagmiddag komt deze klasse in de baan.

Meer informatie over de deelnemers volgt in de loop van augustus.

Nulde: Arjan Brouwer organiseert Beach on Wheels op strand Nulde-- Nulde: Arjan Brouwer organiseert Beach on Wheels op strand Nulde-- Nulde: Arjan Brouwer organiseert Beach on Wheels op strand Nulde--

Informatie voor de deelnemers:

De Motorsport Organisatie Nederland (MON) verleent tijdens de Beach on Wheels 2015 opnieuw haar medewerking. “KNMV-startbewijshouders zijn ook van harte welkom” Deelnemers zonder startbewijs kunnen alleen in deze open klasse meedoen.

logo_MON_NW_200Om aan één van de wedstrijden deel te nemen moet vooraf worden ingeschreven via het formulier onder de button ‘Inschrijving’.

De wedstrijden kennen een open karakter. Dat wil zeggen, dat iedereen zich kan inschrijven met een KNMV of MON startbewijsnummer.

Het inschrijfgeld dient direct bij inschrijving te worden voldaan op de rekening van Stichting Motorsport Promotion. Verder moeten niet-MON-startbewijshouders een zgn daglicentie à € 15,00 ter plekke kopen en moet een zgn transponder (elektronische rondenteller) worden gehuurd als men daarvan niet in het bezit is. Wacht daarmee niet te lang, want de klassen zijn aan maxima gebonden.
.

 

 

.

Share This