Vrijwilligers gezocht !!

Een evenement als Beach on Wheels vraagt zeer veel voorbereiding en op de beide evenementendagen zeer veel vrijwilligers. Zonder de inzet van deze vele vrijwilligers is de organisatie van Beach on Wheels absoluut onmogelijk.

In 2015 mochten we dankbaar gebruik maken van de diensten van veel vrijwilligers bij de voorbereiding en tijdens ons regionale motorsportevenement Beach On Wheels 2015 op Strand Nulde. Dit jaar organiseren we Beach on Wheels op vrijdag 19 en zaterdag 20 augustus 2016. En het programma ziet er nog weer mooier uit. Met nog meer wedstrijden en de nieuwe Stoute Klasse voor omgebouwde motorfietsen en quads.

Maar ook met op de zaterdagavond een nieuw groot onderdeel: de Knock-Out races. Dat zijn wedstrijden van maar 1 of 2 korte rondes waarbij er slechts 4 motoren aan de start staan en alleen de eerste twee doorgaan naar de volgende race. Snel, Spectaculair en Spannend. Precies wat het publiek vandaag de dag wil! Naast het rijden zijn er ook een viertal vermakelijke onderdelen gepland: Knakworst Kauwen, Kratten Stapelen en Olie Vatten. Kortom: Beach On Wheels 2016 biedt voor elk wat wils!!!

Help !!

Zou jij ons (weer) willen helpen? We kunnen eigenlijk gewoon niet zonder jouw hulp! Wil je dan, wanneer je dat tenminste nog niet gedaan hebt, het aanmeldformulier voor vrijwilligers even invullen? Je vindt dat formulier hier: http://www.beachonwheels.nl/vrijwilligers/

Wij zetten er volop de schouders onder om alles zo goed mogelijk voor te bereiden. We hopen je straks in ons midden te zien op een informatieavond of op het evenement zelf. Uiteraard wordt er voor, tijdens en na het evenement goed voor je gezorgd. Met lekker eten en drinken in een gezellige sfeer met sterke verhalen in een leuk team. En enkele weken na afloop van Beach on Wheels organiseren we een gezellige vrijwilligersavond waar we je goed zullen verzorgen. Twijfel dus niet langer, maar meld je aan en ontmoet nieuwe en vertrouwde gezichten voor het goede doel!

 

Share This